۱. طرز تهیه ته دیگ نان ساده

  1. نان لواش، نان سنگک یا نان بربری را به اندازه‌ ته قابلمه برش بزنید.
  2. قابلمه را روی حرات ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس روغن و کمی نمک را به آن اضافه کنید.
  3. پس از داغ شدن روغن، نان را در قابلمه قرار داده و کناره‌های اضافه‌ آن را جدا کنید.
  4. کمی روغن روی نان بمالید، برنج آبکش را در قابلمه ریخته و دم کنید.
  5. حرارت را کم کرده و ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا برنج دم کشیده و ته دیگ نان آماده شود.

ته دیگ نان چهارخونه

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها